Όροι εγγύησηςΗ επισκευή ή η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται πάντα από την Orthostatical ή από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Δίνουμε εγγύηση 5 ετών για τον σκελετό του αμαξιδίου, 2 έτη για τα ηλεκτρικά μέρη και 6 μήνες για τις μπαταρίες. Τα μέρη που αντικαθιστούνται μετά την λήξη της αρχικής εγγύησης, καλύπτονται από νέα εγγύηση 12 μηνών, εκτός των μπαταριών που είναι για 6 μήνες.

Εάν το αμαξίδιο σας σπάσει κατά την διάρκεια της κανονικής χρήσης μέσα στα 5 πρώτα χρόνια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας αντικαταστήσουμε τον σκελετό υπό εγγύηση. Εάν η μπαταρία ή κάποιο από τα ηλεκτρικά μέρη παρουσιάσει πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας στείλουμε ανταλλακτικά χωρίς χρέωση.

Η επισκευή γίνεται άνευ χρέωσης μόνο όταν επιστραφεί το αμαξίδιο στο εξουσιοδοτημένο service. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος υπηρεσιών.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές σε αναλώσιμα είδη όπως πλαστικά μέρη, λάστιχα, ταπετσαρίες και παρόμοια μέρη.Κάτω από κανονικές συνθήκες η εγγύηση παύει να ισχύει όταν:

  • To αμαξίδιο ή μέρος αυτού δεν έχει συντηρηθεί ή επισκευαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, όπως αυτές αναγράφονται σε κάθε εγχειρίδιο χρήσης, ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί πρότυπος εξοπλισμός.
  • Η ζημιά έχει προέλθει από αμέλεια του χρήστη, πτώση, κακή χρήση.
  • Η φθορά ή η βλάβη έχει προέλθει από την επέμβαση τρίτων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση της εταιρείας Orthostatical.

Για να υποβάλλετε την αίτηση εγγύησης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-8256748 για την Αθήνα και 2310-214127 για την Θεσσαλονίκη ή στείλτε μας email στο info@orthostatical.gr και περιγράψτε μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.Μενού

Social Share

Create a free account to save loved items.

Σύνδεση

Create a free account to use wishlists.

Σύνδεση