Όροι εγγύησηςΗ επισκευή ή η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται πάντα από την Smartchair.gr ή από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Χρόνος Εγγύησης SmartChair:

  • 5 ετών για τον σκελετό του αμαξιδίου
  • 2 έτη για τα ηλεκτρικά μέρη
  • 6 μήνες για τις μπαταρίες

Τα μέρη που αντικαθιστούνται μετά την λήξη της αρχικής εγγύησης, καλύπτονται από νέα εγγύηση 12 μηνών, εκτός των μπαταριών που είναι για 6 μήνες.

Εάν η μπαταρία ή κάποιο από τα ηλεκτρικά μέρη παρουσιάσει πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας στείλουμε ανταλλακτικά άμεσα χωρίς χρέωση.

Η επισκευή γίνεται άνευ χρέωσης μόνο όταν επιστραφεί το αμαξίδιο στο εξουσιοδοτημένο service. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος υπηρεσιών.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές σε αναλώσιμα είδη όπως πλαστικά μέρη, λάστιχα, ταπετσαρίες και παρόμοια μέρη.

Κάτω από κανονικές συνθήκες η εγγύηση παύει να ισχύει όταν:

  • To αμαξίδιο ή μέρος αυτού δεν έχει συντηρηθεί ή επισκευαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, όπως αυτές αναγράφονται σε κάθε εγχειρίδιο χρήσης, ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί πρότυπος εξοπλισμός.
  • Η ζημιά έχει προέλθει από αμέλεια του χρήστη, πτώση, κακή χρήση.
  • Η φθορά ή η βλάβη έχει προέλθει από την επέμβαση τρίτων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση της εταιρείας Orthostatical.

Για να υποβάλλετε την αίτηση εγγύησης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6560227 ή στείλτε μας email στο info@smartchair.gr   και περιγράψτε μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.Μενού

Social Share

Create a free account to save loved items.

Σύνδεση

Create a free account to use wishlists.

Σύνδεση